Friss

Egy klasszikus tarjapác grillezéshez!

2015. június 26. 11:21 - Deino

Ha tarja, akkor az örök klasszikus a as mézes-mustáros pác. Roppant egyszerű elkészíteni, mindenki ismeri, mindenki imádja, mert könnyű elkészíteni, intenzív az ízvilága, és nehéz hibázni vele! Mire lesz szükségünk? A sertéstarján kívül szükségünk lesz 2 evőkanál…

Tovább olvasom
Szólj hozzá!

Hogyan grillezzük a sertés különböző részeit profin?

2015. június 25. 12:39 - Deino

Legutóbb a csirke grillezésén mentünk végig, ezúttal sertésé a főszerep. Melyik részéből lehet jól grillezni, mit kerüljünk el, és mire figyeljünk, ha malac kerül nálunk a grillrácsra? Most mindent elárulunk.   A sertésnek számos része van: fej, toka, csülök, lapocka,…

Tovább olvasom
Szólj hozzá!

Egy hűsítő dinnye leves melegebb nyári napokra!

2015. június 24. 11:02 - Deino

Ha beüt a nyári hőség a dinnyénél nincs is jobb édesség! De ha már unjuk a sima dinnyeszeleteket, vagy csak szeretnénk lenyűgözni a családot, próbáljuk ki ezt a könnyen elkészíthető, rafinált levescsodát! Mire lesz szükségünk? 1 kg görögdinnye, 1 kg sárgadinnye, 1 dl…

Tovább olvasom
Szólj hozzá!