Ez egy remek, karakán pác, ami a Worcestershire-szósz szósz jellegzetes ízvilágát hozza el nekünk a grillhúsok formájában! Egyszerűen isteni!
Mire lesz szükségünk?
1 evőkanál worcestershire-szósz, fél deciliter fehérborecet, 3 evőkanál mustár, fél deciliter olívaolaj, 3 gerezd fokhagyma, fél teáskanál csiliszósz, őrölt babérlevél és bors ízlés szerint
Hogyan lássunk hozzá?
A fokhagymát préseljük le fokhagymanyomóval, vagy keverjük el a worcestershire-szósszal, és a mustárral. Ha kellően elkevertük, mehet bele a fehérborecet és az olívaolaj is, majd végül a csiliszósz. Ízlés szerint kerüljön bele babárlevél és bors is, nem kell vele túlzásba esni.
Vas Zsolt, a SPAR hússzakértőjének tanácsa
A húsételeknél különösen igaz az örök bölcsesség: igazán jót csak kiváló alapanyagokból készíthetünk. A hazai kereskedelmi láncok közül elsőként a SPAR létesített saját húsüzemet 2004-ben, Bicskén. A modern, minden XXI. századi igényt kielégítő üzemből a frissen levágott állat húsa 48 órán belül a polcokra kerül. Így tudjuk garantálni a frissességet egyenesen a húsüzemünkből.