Friss

Egy igazi őszi különlegesség: birsalmasajt, házilag!

2016. október 30. 09:00 - Deino

A birsalmasajtot mindenki imádja: puha vajas kenyérrel, sajttal, vagy csak szimplán önmagában, szeletelve. Házilag is könnyen elkészíthető, és bizony a végeredmény minden fáradozásért kárpótol minket. Lássunk is hozzá!

Tovább olvasom
Szólj hozzá!

Illatos tepsis karaj savanyú káposztával és almával

2016. október 26. 07:53 - ge

A savanyú káposztáról már megírtuk, hogy rengeteg jó tulajdonsága miatt az őszi-téli időszakban érdemes rendszeresen fogyasztani, de arra nem tértünk ki, hogy ha nem savanyúságként, köretként fogyasztanánk, mit kezdhetünk vele. Most egy egyszerű, tipikusan őszi fogást mutatunk, ami a káposzta…

Tovább olvasom
Szólj hozzá!