Egy perc alatt minden, amit a tökéletes hamburger húspogácsáról tudni kell!

2015. augusztus 4. Deino

Kevés jobb dolog van a világon a házi hamburgernél! Az igazán jó húspogácsa elkészítésének azonban megvannak a maga trükkjei. Ezer meg ezer, egymásnak sokszor ellentmondó tanácsot lehet találni a neten, hogy mégis hogy készül a jó húspogácsa a házi burgerbe. Akár órákat is eltölthetnénk ezzel, feleslegesen - ehelyett most egy percben megmutatunk mindent, amit tudni kell ahhoz, hogy egy igazán remek házi húspogácsával lepjük meg a vendégeket és a családot!

shutterstock_288507014.jpg

A videóban elhangzott hozzávalók

  • 70 dkg darált marhanyak
  • egy teáskanál Worcestershire-szósz
  • 2 teáskanál dijoni mustár
  • egy deci marha csontlé
  • bors
süti beállítások módosítása