Egy remek pác, amit halakhoz, csirkéhez és sertéshez is használhatunk!

2015. július 21. Deino

shutterstock_110775872.jpg

Ez a pác egy igazi mindent tudó alkotás, ugyanis szinte bármilyen húsra jó! Ráadásul elkészíteni sem annyira bonyolult, így aztán mindig remek választás.

shutterstock_142429924.jpg

Mire lesz szükségünk?

2 evőkanál olívaolaj, 1 evőkanál ananászlé, 2 evőkanál reszelt gyömbér, 5 evőkanál szójaszósz, 1 evőkanál méz, 2 evőkanál balzsamecet, 1 evőkanál cayenne bors, 5 gerezd fokhagyma

Hogyan fogjunk hozzá?

A fokhagymánkat préseljük le, majd keverjük el az olajban. Ezután adjuk hozzá a borsot, majd a mézt, a balzsamecetet, a gyömbért, az ananászlét, és végül a szójaszószt. Minden hozzávaló után alaposan keverjük el a mixet!

Vas Zsolt, a SPAR hússzakértőjének tanácsa

Széles húsválasztékkal várjuk üzleteinkben, segítjük, hogy a grill pillanatok tökéletesek legyenek! Ajánlom figyelmükbe friss sertés- és marhahúsok kínálatunkat. Alapvető előnyük, hogy változatosan készíthetők el. Ennek köszönhetően a grillmenü legjobb fogásait élvezhetjük, kiváló minőségben.

süti beállítások módosítása