Készítsünk házi töpörtyűt!

Készítsünk házi töpörtyűt!

A töpörtyű, vagy tepertő a tulajdonképpen melléktermék, de mégis milyen finomak ezek a zsírszalonna kiolvasztása után visszamaradt darabok, amik még pont megfelelően zsírosak, de egyben finom ropogósak is. A legtöbb hentesnél lehet sertés, liba, esetleg kacsatepertőt venni, de ha…

Ha szereti az olasz konyhát és húsimádó, ez az Ön fogása!

Ha szereti az olasz konyhát és húsimádó, ez az Ön fogása!

Az osso bucco, azaz lyukas csont egy remek olasz készült étel neve, ami hagyományosan borjúból készítenek, de marhalábszárból sem lesz rossz. Az otthon is könnyen elkészíthető fogásnál az alapanyag minősége és feldolgozása dönt: csak friss, szép, szigorúan a velőscsonttal együtt szelt…

süti beállítások módosítása