Friss

A hidegtálak klasszikus sztárja: kolbásszal töltött karaj

2016. december 30. 09:00 - ge

Ha szilveszterre hidegtállal készülnénk, de a kaszinótojás és sonkatekercs mellett  valami erősebb fogást is kínálnánk a vendégek, remek ötlet ez a kolbásszal töltött karaj. Előre elkészíthető, hidegen csodálatosan szeletelhető, mutatós és nagyon finom. 

Tovább olvasom
Szólj hozzá!

Hagyományos szilveszteri fogás: a korhelyleves

2016. december 28. 09:00 - ge

Az év végi lakomák egyik legegyszerűbb és egyben legfinomabb fogása a káposztaleves, azaz korhelyleves. A savanyú káposztából, csülökkel készülő levest állítólag megéri az éjszakai buli folyamán, illetve másnap fogyasztani, mert ezzel a minimálisra csökkenthetjük az alkohol…

Tovább olvasom
Szólj hozzá!

Kímélő ételek a két ünnep között: sült zöldségek sajttal

2016. december 26. 09:00 - ge

Sült malacon innen, töltöttkáposztán túl, a két ünnep között igazán megérdemlünk egy kis pihenést. Próbáljunk sok idényzöldséget fogyasztani, ami ilyenkor főleg a gyökérzöldségeket jelenti. De a jó minőségű friss kevert salátákkal sem foghatunk mellé: ha ehhez a a…

Tovább olvasom
Szólj hozzá!