Friss

A húsvéti lakoma főfogása: tavaszi fasírt brokkolival

2016. március 25. 11:27 - ge

Az egyben sült fasírt nem csak egyszerűbb, de egészségesebb is az olajban kisütött pogácsás változatnál. Ráadásul elrejthetünk benne egy csomó finomságot: leginkább főtt tojást, vagy kolbászt szoktunk, ám most húsvét kapcsán mutatunk egy receptet, amiben a apróra vágott répa, a fasírt közepén pedig…

Tovább olvasom
Szólj hozzá!

Ropogós bacon és lágytojás: bajnok reggeli hétköznapra is

2016. március 21. 12:00 - ge

Húsvét táján megnő a tojásfogyasztásunk, aki nem sűrűn reggelizik ilyesmit, talán ilyenkor az is jobban megkívánja ezeket a fogásokat. Érdemes, mert friss, jó minőségű tojásból nem bonyolult finom és tápláló reggeliket készíteni, de érdemes sok zöldséggel köríteni a fogásokat. Most egy klasszikusnak…

Tovább olvasom
Szólj hozzá!