A húsvéti lakoma főfogása: tavaszi fasírt brokkolival

A húsvéti lakoma főfogása: tavaszi fasírt brokkolival

Az egyben sült fasírt nem csak egyszerűbb, de egészségesebb is az olajban kisütött pogácsás változatnál. Ráadásul elrejthetünk benne egy csomó finomságot: leginkább főtt tojást, vagy kolbászt szoktunk, ám most húsvét kapcsán mutatunk egy receptet, amiben a apróra vágott répa, a fasírt közepén pedig…

Négy érdekesség a tormáról

Négy érdekesség a tormáról

  A húsvéti sonka egyik legjellegzetesebb kísérője a csípős, fehér savanyúság csoda, a torma. És míg az ízét mindenki ismeri, kevesen tudják, hogy a torma mennyire jót tesz az egészségünknek! Íme, pár érdekesség e közkedvelt fűszernövényről.

Ropogós bacon és lágytojás: bajnok reggeli hétköznapra is

Ropogós bacon és lágytojás: bajnok reggeli hétköznapra is

Húsvét táján megnő a tojásfogyasztásunk, aki nem sűrűn reggelizik ilyesmit, talán ilyenkor az is jobban megkívánja ezeket a fogásokat. Érdemes, mert friss, jó minőségű tojásból nem bonyolult finom és tápláló reggeliket készíteni, de érdemes sok zöldséggel köríteni a fogásokat. Most egy klasszikusnak…

süti beállítások módosítása