Friss

Őszi ízek: szőlős sajtsaláta

2016. augusztus 30. 19:38 - Deino

Ha ősz, akkor szőlő - és persze kevés dologgal párosul olyan jól a szőlő, mint a sajttal! Most ezt fogjuk kihasználni egy ízletes, friss, finom saláta elkészítéséhez!

Tovább olvasom
Szólj hozzá!

Különleges fogás a bográcsban: illatos vörösboros birkapörkölt

2016. augusztus 29. 11:22 - ge

Sokan az erős illata miatt nem szeretik, pedig a faggyú nélkül, jó minőségű, friss húsból készülő birkapörkölt igazán csodálatos fogás. Főleg ha bográcsban, vörösbor hozzáadásával, több féle húsból (comb, lapocka, nyak, oldalas) készítjük.

Tovább olvasom
Szólj hozzá!

A zöldbab megdicsőülése: palócleves bográcsban

2016. augusztus 28. 09:00 - ge

Ha már unjuk a pörköltet, lépjünk egy lépéssel tovább és készítsünk a bográcsunkban palóclevest! Az alap egy szaftos sertéspörkölt, amit zöldbabbal és krumplival folytatunk, végül kenyérrel fogyasztjuk. Szárnyasból, vagy hagyományosan birkahúsból is készíthető, de most egy sertés combból készültet…

Tovább olvasom
Szólj hozzá!