Friss

Omlósra pácolt fehérpecsenye egyben sütve

2016. november 30. 09:00 - ge

A többség általában szeletelt húst választ, ha hús sütésről van szó, pedig ha szép fehérpecsenyét találunk a boltban, érdemes egyben elkészíteni. Ha még sosem próbáltuk, itt az ideje nekiállni. A végeredmény zamatos, omlós hús lesz, ami minden perc munkát megér.

Tovább olvasom
1 komment

Egy klasszikus rakott étel karfiolkedvelőknek

2016. november 25. 09:55 - ge

A rakott karfiolt könnyű elrontani: ha rossz minőségű alapanyagokkal dolgozunk, ízetlenre főtt karfiolt és rossz húsból készült csomagolt darálthússal készítjük, por állagú bolti zsemlemorzsával szórjuk és végül sovány, vizes tejfölt használunk, akkor ne csodálkozzunk, ha a család csak az egészség…

Tovább olvasom
Szólj hozzá!

Sütőtök, ahogy még nem próbáltuk: pácolt, sült finomság

2016. november 19. 12:00 - Deino

A sütőtök magában is nagyon finom eledel télen: az egyik legkedvencebb étele szinte minden magyarnak ez az ízletes finomság. Viszont ha nem sajnálunk pár perccel meghosszabbítani az előkészületeket, akkor még finomabbá varázsolhatjuk ezt a klasszikust!

Tovább olvasom
Szólj hozzá!

Őszi tócsnivariációk egy gyors vacsorához

2016. november 16. 06:34 - ge

A tócsni, avagy lapcsánka, cicege, rösztike, ki hogy ismeri, egy ellenállhatatlan krumplis fogás, amit ehetünk önmagában, de köretként is remek. Sőt, nem csak burgonyából készíthető, most ezekre is mutatunk néhány változatot. Általános szabály, hogy a tócsnit mindig forró olajban süssük és frissen…

Tovább olvasom
Szólj hozzá!