Friss

A köretek ezerarcú jolly jokere: a burgonyapüré

2015. október 21. 12:32 - ge

Aki evett már porból készített burgonyapürét, sose felejti el az élményt: műanyag íz, szájpadlásra tapadó darabkák és értelmezhetetlen állag. Miért nem készítünk inkább otthon frissen, saját magunk pürét, amikor igazán nem sok idő és munka, viszont a…

Tovább olvasom
Szólj hozzá!

Egy igazán egzotikus marokkói marhapörkölt

2015. október 20. 12:06 - Deino

A marhapörkölt kapcsán hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy nekünk, magyaroknak nem lehet újat mutatni. Pedig ez a marokkói csoda édeskrumplival, csicseriborsóval és aszalt gyümölcsökkel olyasmi, amit mindenkinek meg kell kóstolnia! Mire lesz szükségünk? Fél kiló marhafelsál,…

Tovább olvasom
Szólj hozzá!