Friss

Szuper grillhúsok a Balkánról: a csevap és a mics

2015. július 03. 09:00 - ge

Az apróra vágott, esetleg darát, fűszerekkel összegyúrt húst a hazai konyha is használja. Kenyérrel, tojással vagdalt, azaz fasírt készül belőle, rizzsel dúsítva pedig gombóc, vagy töltelék.Tőlünk délre, illetve délkeletre azonban tisztán a fűszeres hús az, ami nagy…

Tovább olvasom
Szólj hozzá!

A marha részei és az ideális felhasználásuk

2015. július 02. 14:30 - Deino

A marhahús sokak szerint a húsok királya: ízletes, remek dolgozni vele, és szinte garantált a csodálatos végeredmény, ha tudjuk hogy mi érdemes csinálni vele. Viszont itthon - főleg  ha steakekre terelődik a szó - a marhahúst szinte egy az egyben azonosítják a vesepecsenyével,…

Tovább olvasom
Szólj hozzá!

Az őszibarack 4 roppant egészséges hatása

2015. július 01. 11:21 - Deino

Az egészséges, üde, fiatal bőrre gyakran hivatkozik úgy a magyar nyelv, hogy hamvas, mint a barack. De vajon van tudományos alapja az összehasonlításnak? Milyen hatással van a barack a testünkre? Most megismerheti e gyümölcs négy érdekes tulajdonságát! Fogyaszt, erősíti a…

Tovább olvasom
Szólj hozzá!