Friss

Sertéshez és marhához egyaránt remek Worcestershire-szósz

2015. július 17. 14:00 - Deino

 

shutterstock_232208257.jpg

Ez egy remek, karakán pác, ami a Worcestershire-szósz szósz jellegzetes ízvilágát hozza el nekünk a grillhúsok formájában! Egyszerűen isteni!

 

Mire lesz szükségünk?

1 evőkanál worcestershire-szósz, fél deciliter fehérborecet, 3 evőkanál mustár, fél deciliter olívaolaj, 3 gerezd fokhagyma, fél teáskanál csiliszósz, őrölt babérlevél és bors ízlés szerint

shutterstock_263617679.jpg

Hogyan lássunk hozzá?

A fokhagymát préseljük le fokhagymanyomóval, vagy keverjük el a worcestershire-szósszal, és a mustárral. Ha kellően elkevertük, mehet bele a fehérborecet és az olívaolaj is, majd végül a csiliszósz. Ízlés szerint kerüljön bele babárlevél és bors is, nem kell vele túlzásba esni.

Vas Zsolt, a SPAR hússzakértőjének tanácsa

A húsételeknél különösen igaz az örök bölcsesség: igazán jót csak kiváló alapanyagokból készíthetünk. A hazai kereskedelmi láncok közül elsőként a SPAR létesített saját húsüzemet 2004-ben, Bicskén. A modern, minden XXI. századi igényt kielégítő üzemből a frissen levágott állat húsa 48 órán belül a polcokra kerül. Így tudjuk garantálni a frissességet egyenesen a húsüzemünkből.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://friss.blog.hu/api/trackback/id/tr447614046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.